China’s grootste krant komt naar Nederland

People’s Daily, de grootste krant van China, start met BeNeLux-pagina’s in het Europese katern van de Overseas-editie. Deze krant is gericht op Chinezen die in Nederland wonen of hier op bezoek komen voor vakantie of zaken en verschijnt twee keer per maand. In opdracht van uitgever Han Publishers verzorgt HBMEO Publishers de redactie en de advertentieverkoop. In april verschijnt de eerste editie.

Grootste Chinese krant van Europa
People’s Daily is de officiële staatskrant van China en heeft een totale oplage van 3,2 miljoen. People’s Daily wordt ook buiten China goed gelezen en is de grootste Chinese krant van Europa. Twee keer per maand verschijnt een de People’s Daily Overseas Edition Europe, het Europese katern van de krant. Onderdeel hiervan zijn de BeNeLux-pagina’s. Deze berichten over het nationale nieuws uit Nederland, België en Luxemburg in de Chinese taal.

Adverteren
Het is mogelijk om advertenties te plaatsen die specifiek gericht zijn op Chinezen die in Nederland wonen of Nederland bezoeken. De kwalitatief hoogwaardige doelgroep is zeer interessant voor bijvoorbeeld luxe- of lifestyle-merken of merken die marktaandeel in China willen creëren of de relaties met toeristen/zakelijke bezoekers willen versterken. Het bereik van de BeNeLux-pagina’s is 420.000, waarvan 120.000 abonnees in China en 300.000 in Europa (zowel verkoop als controlled circulation).

De BeNeLux-pagina van People’s Daily Overseas Europa wordt uitgegeven door Han Publishers in samenwerking met HBMEO Publishers (verspreiding, redactie & advertentieverkoop). Meer informatie: sales@hanpublishers.com / 020 4053636.

 


China’s grootste krant komt naar Nederland China’s grootste krant komt naar Nederland China’s grootste krant komt naar Nederland
loading..