Amsterdamse Hotelnacht 2013

Schaatsen op de hoogste ijsbaan van Amsterdam? Of dansen in een monumentale kapel uit 1440? Dat kon tijdens de eerste Hotelnacht op 12 januari. Bijzondere hotels door heel Amsterdam openden hun deuren en organiseerden creatieve, culinaire en culturele evenementen. 

Comediner
Zo was er een comediner bij American Hotel, er werd gedanst in de historische Olofskapel van NH Barbizon Palace, organiseerde The Albus Hotel een Rooftop Winter BBQ, was er een biologische nachtmarkt bij Conscious Hotel Vondelpark, een pop-up Fashion Sale bij WestCord Fashion Hotel en is er Herman Brood Action Painting bij het WestCord Art Hotel.

Hoogste schaatsbaan
Het Ambassade Hotel organiseerde een literaire salon met onder meer Jan Siebelink, er was een uitvoering van de Mattheus Passie bij Moevenpick, een Mad-Hattersbrunch bij het nieuwe Andaz Hotel. Hotel Double Tree by Hilton legde de hoogste schaatsbaan van Amsterdam aan.

Hoteltheater
Het Lloyd Hotel vertelde internationale ‘llove stories’ en Casa 400 zorgde voor hoteltheater in samenwerking met het Over het IJ-festival. Er waren afternoon-tea’s, cocktail-party’s, diners en diverse feesten. Op zondag was er onder meer een Anti-Kater Brunch bij Hotel Arena en konden mensen bijkomen van de Hotelnacht bij Hotel Spa Zuiver. Een passepartout gaf toegang tot alle evenementen. Amsterdammers konden bovendien voor een speciale prijs een kamer boeken in een van de 45 deelnemende hotels. Zo konden zij een keer op vakantie in eigen stad.

Bekijk hier het filmpje.

www.amsterdamsehotelnacht.nl

HBMEO organiseerde de Amsterdamse Hotelnacht in nauwe samenwerking met de gemeente Amsterdam en verzorgde de marketing en PR.


Amsterdamse Hotelnacht 2013 Amsterdamse Hotelnacht 2013 Amsterdamse Hotelnacht 2013 Amsterdamse Hotelnacht 2013 Amsterdamse Hotelnacht 2013 Amsterdamse Hotelnacht 2013 Amsterdamse Hotelnacht 2013 Amsterdamse Hotelnacht 2013 Amsterdamse Hotelnacht 2013
loading..