Vermeer Amsterdam is het restaurant van Michelin-chef Chris Naylor. Hier experimenteert hij met producten die hij dagelijks krijgt aangereikt van kwekers uit de buurt. Het resultaat: robuuste gerechten met pure smaken.

De keuken
De keuken is het laboratorium van chef Chris Naylor. Tijdens een creatief proces transformeren Chris en zijn team de dagelijks aangereikte ingrediënten tot robuuste gerechten met pure en volle smaken.

De kaart
Vermeer biedt een simpele keuze van vier, vijf of zes gangen. De producten zijn seizoensgebonden en variëren dus dagelijks. De sommelier heeft een selectie van 40 topwijnen gemaakt. Voor de echte liefhebber is er tevens een goed gevulde kelder met wijnen van over de hele wereld.

De chef
De oorspronkelijk Britse chef Chris Naylor is wat ze noemen quirky. Zijn geniale smaakvermogen en zijn creatieve geest zorgen voor voortdurende vernieuwing. Chris is niet bang om grenzen op te zoeken en houdt zeker niet van ‘overworked’ en ‘pretentious bullshit’.

De Chef’s Table
Aan de chef’s table, in het hart van Vermeer’s keuken, wordt men, met maximaal 8 personen, compleet in de watten gelegd met een over-kill aan gerechtjes en de beste wijnen. Hier sta je oog-in-oog met de chefs. If you can stand the heat…