FEESTVAKANTIE IN EIGEN STAD

Komend weekend, zaterdag 19 en zondag 20 januari, gaan we weer op vakantie in eigen stad. Het programma is veelzijdig met meer dan 50 culinaire, creatieve en culturele evenementen. Hier zijn de hotelfeestjes die je niet mag missen!

1. Chillen in een jacuzzi met uitzicht op Amsterdam en een stoer glas whisky in de hand bij de Naked Rooftop Jacuzzi Party van SkyLounge Amsterdam.
2. Lasergamen tussen hotel-obstakels? Dat kan in de oudste kapel van Amsterdam, de Olofskapel van NH Collection Barbizon Palace, onder het genot van gin & tonic.
3. Genever Experience – her-ontdek genever met o.a. een Red Light Negroni bij het hoogste ‘raam’ van Amsterdam en een oer-Amsterdamse Bols kopstoot-pop-up bij QO Amsterdam.
4. Late Night Snacks – Wat gaat er boven een nachtelijke snack bij een toprestaurant. Zoals Bier & Bratwurst bij Vermeer, Dogs & Tails van Bord’Eau of FEBO-snacks met een Taiko-twist?
5. Red Carpet Party – de rode loper rolt uit bij de nieuwe hotelbar Vic’s voor deze cocktailparty met een mooie line-up van DJ’s en star-tenders.
6. Pulitzer Bar verandert in een Old School American Diner met jukeboxen en vetkuiven, so you better shape up for Grease Lightnin’.
7. House Bar van Kimpton de Witt wordt tijdens Hotelnacht Bourbon Street. Neem je mooiste masker mee en dans met de Mardi Gras-danseressen.
8. Game on! Play & Party bij het nieuwe Moxy in de Houthavens met onder meer sumo-worstelen of kies voor elektrische spelletjes bij Bar Electrique in Conscious Hotel Westerpark.
9. Ontdek je wilde kant. De Koepelkerk van Renaissance verandert dit jaar tot laat in de nacht in een wilde jungle voor de Animal Party. Pas op voor aangeschoten wild!
10. Het gaat maar door. Ook op zondag zijn er verschillende events, onder meer een knalroze Flamingo-borrel bij hotelbar Birdhouse.

 

HOTELNACHT 2019

Tijdens Hotelnacht gaan Amsterdammers op vakantie in hun eigen stad. Voor een speciale prijs overnachten zij op 19 en 20 januari in de meest bijzonder hotels van Amsterdam. Bovendien organiseren deze hotels meer dan 50 culinaire, creatieve en culturele evenementen. Kijk hier voor het volledige Hotelnacht-programma, kamers en tickets.