De Beethovenstraat is één van de bekendste Amsterdamse winkelstraten met een indrukwekkende geschiedenis en een grote variatie aan kwaliteitswinkels. Van mode tot delicatessen, van beauty tot boeken, van originele cadeaus tot stijlvolle sieraden.

Kwaliteitsmerken

In de Beethovenstraat vind je een mix van internationale kwaliteitsmerken en locale topproducten. De winkeliers zijn niet alleen ambachtslieden die hun klanten kennen, maar die ook meegaan met hun tijd.

Rust & ruimte

De straat onderscheidt zich door de rust, ruimte en de hoogstaande service, zoals je deze bijna nergens meer ziet. Een levendige straat waar de internationale buurt zijn dagelijkse boodschappen doet, maar die ook in steeds meer stedengidsen wordt getipt als een fijn en veilig alternatief voor het steeds drukker wordende centrum van Amsterdam.

Bars & restaurants

Naast tal van leuke winkels vind je steeds meer fijne horecagelegenheden in de Beethovenstraat, leuke bars en restaurants waar je ontspannen kunt ontbijten, lunchen, een cocktail kunt drinken of dineren.

HBMEO verzorgt de marketing & PR voor de Beethovenstraat. Voor de laatste lifestyle-trends en informatie over de Beethovenstraat, kijk op:
www.beethovenstraat.nl