De Amsterdamse Bed & Breakfast Park Mansion, gelegen aan het Vondelpark, bestaat uit twee luxe ingerichte suites, maar is uniek door de persoonlijke service van gastheer Charles.

Tropical Garden
Architect en interieurontwerper Charles heeft de twee suites klassiek ingericht, maar voorzien van de hedendaagse gemakken. Een gigantisch raam biedt uitzicht over een spectaculaire tropical garden. De speciale buitenverlichting zorgt ’s avonds voor een sprookjesachtig decor. De Garden Suite heeft een intieme en warme sfeer. Bij binnenkomst brandt de grote open haard, schenkt de gastheer een glas wijn in en voorziet hij de gasten desgewenst van persoonlijke tips.

Empire Suite
De Empire Suite is een indrukwekkend grote kamer, gedecoreerd met veel historische elementen. Vanaf het Franse balkon heeft men een prachtig uitzicht over het Vondelpark.

Bijzondere bed & breakfast
Park Mansion ligt aan het levendige Vondelpark en is omgeven met vele bezienswaardigheden zoals het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Ook Amsterdams meest bekende winkelstraten met designerboetiekjes liggen op een steenworp afstand van de bijzondere bed & breakfast.

Gastheer Charles
De unieke service die gastheer Charles biedt, maakt het verblijf echt bijzonder. Bij aankomst zorgt hij voor een gevulde koelkast en een verse bos bloemen. De gastheer is altijd aanwezig om zijn gasten te voorzien van de beste tips en service.