Een cellist bij binnenkomst, een jazz-combo in de hotellobby, een singer-songwriter in de hotelbar een operazangeres tijdens het diner. Cultuur en horeca ontdekken dat ze elkaar kunnen versterken, een internationale trend die al volop tot bloei is gekomen in Barcelona.
Cliché
Hotels en bedrijven ontdekken dat met een goede programmering zowel meer locals als gasten worden aangetrokken en dat een DJ met saxofoon inmiddels een dodelijk cliché is. HBMEO helpt bij het ontwikkelen van smaakvolle concepten en werkt onder meer samen met Grachtenmuziek voor de uitvoering hiervan.
Grachtenmuziek
Grachtenmuziek is het uitzendbureau voor conservatoriumstudenten. Aan het Conservatorium van Amsterdam komen studenten uit de hele wereld om hun technieken te verbeteren. We hebben hier een verzameling van internationaal toptalent, dat we veel te weinig benutten. De studenten zijn in de laatste fase van hun studie en kunnen via Grachtenmuziek de nodige ervaring opdoen bij hotels, musea en bedrijven.
100 studenten
Grachtenmuziek heeft een portfolio van meer dan 100 studenten in de disciplines klassiek, jazz, pop/singer-songwriter en opera, waaronder een aantal deelnemers van the Voice of Holland. Grachtenmuziek werkt onder meer voor Hyatt Regency Hotel, InterContinantal Amstel Amsterdam, Paleis het Loo, Grachtenhuis Museum, Jaz Hotel en de Nederlandse Bank.
Voor meer informatie en boekingen: koen@grachtenmuziek.nl