Hotelnacht Summer Staycation

Om de lokale horeca een steuntje in de rug te geven, wordt er deze zomer een speciale editie van Hotelnacht georganiseerd: Summer Staycation. Voor een bijzondere prijs kunnen Amsterdammers op vakantie in hun eigen stad. In de maanden juli/augustus kunnen zij een Hotelnacht boeken bij verschillende bijzondere hotels en deelnemen aan kleinschalige culturele, culinaire en creatieve activiteiten.

KLEINSCHALIGE EVENEMENTEN

Behalve logeren in de meest bijzondere hotels van de stad, kunnen zij deze twee maanden ook reserveren voor diners en brunches bij hotelrestaurants, en deelnemen aan kleinschalige evenementen in verschillende hotels, musea en theaters. Naast de lokale horeca willen de organisatoren namelijk ook de culturele instellingen een hart onder de riem steken.

VROEGBOEKACTIE

Deze speciale zomereditie van Hotelnacht wordt georganiseerd door HBMEO en ondersteund door Amsterdam & Partners, Hoteliers.com en Het Parool.Eind mei start de Vroegboekactie en kunnen Amsterdammers een hotelkamer reserveren. Het Vakantieprogramma wordt later bekendgemaakt.

www.hotelnacht.nl