Super Lyan uitgeroepen tot beste hotelbar van Amsterdam

Afgelopen weekend werden tijdens Hotelnacht de Belvedere Best Hotel Bar Awards uitgereikt. Super Lyan werd uitgeroepen tot de beste hotelbar van Amsterdam.

Kimpton De Witt grote winnaar

In Kimpton Garden werden voor de 7e keer de awards uitgereikt voor de beste hotelbars van Amsterdam. Maar liefst 7 prijzen werden er uitgedeeld. Super Lyan, de hotelbar van Kimpton De Witt, werd uitgeroepen tot Belvedere Best Hotel Bar van Amsterdam. Volgens de jury viel de nieuwe bar op door de service met humor en aandacht, de excellente cocktails en bar-bites: ‘Een hotelbar met internationale allure, waar zowel locals als buitenlandse gasten zich welkom voelen.’

TwentySeven

Beste nieuwkomer was Bar Claes in het onlangs verbouwde Park Centraal Amsterdam. Beste Classic Bar werd Bar TwentySeven. De award voor de meest creatieve bar ging naar Bar The Tailor van NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky en Juniper & Kin ging er vandoor met de prijs voor de meest duurzame bar.

Publiekslieveling

Publiekslieveling was wederom SkyLounge Amsterdam. Voor de vierde keer kregen zij deze award, nadat bijna 30% van de online uitgebrachte stemmen gingen naar de hotelbar van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Nieuw was dit jaar de Priceless Cocktail Award voor de beste met Belvedere gecreëerde cocktail. Ook deze award mocht Juniper & Kin op zijn naam schrijven.

De Best Hotel Bar Award wordt mogelijk gemaakt door Belvedere vodka, Canadian Red en Mastercard.

www.besthotelbar.com