Hotelnacht Summer Staycation

Op woensdag 1 juli start de Hotelnacht Summer Staycation. Amsterdammers kunnen in de maanden juli en augustus vakantie vieren in eigen stad. De eerste evenementen van het zomerprogramma zijn inmiddels bekend. 

Balcony & Beats

Zo kan er gedanst worden op de balkons van de kamers van Hotel Jakarta tijdens Balcony & Beats, kun je op je kamer je eigen dansfeestje bouwen dankzij de DJ Roomservice van The Student Hotel, kun je naar een klassiek-concertdiner in de Beurs van Berlage, meevaren met een Cocktail Cruise van Blue Boat Company, deelnemen aan een champagne-tasting, deelnemen aan een Private Cocktail Tasting bij INK Hotel, naar een Paella Party bij Room Mate Aitana of een Masterclass mondkapjes maken onder leiding van een topontwerper bij het Tropenmuseum.

Van kapel tot camping

Tijdens Hotelnacht opent Michelinster-restaurant Vermeer een campingrestaurant in de oudste kapel van Amsterdam. Vanaf 8 juli kun je op deze tijdelijke camping genieten van een smakelijke barbecue-maaltijd voor een toegankelijke prijs. Ook zijn er diverse recreatiemogelijkheden. Hotelnacht-deelnemers krijgen een speciale ontvangst.

Steuntje in de rug

Een Hotelnacht boeken kan al vanaf 55 euro voor een tweepersoonskamer.Hierbij komen 15 euro Vakantiekosten (boekingskosten en entree voor de diverse activiteiten).Deze speciale zomereditie van Hotelnacht is in het leven geroepen als steuntje in de rug voor de Amsterdamse hotels, musea en toeristische attracties, die komende zomermaanden veel minder buitenlandse bezoekers verwachten.

www.hotelnacht.nl/programma

Beeld Mondkapjes Masterclass: Studio Samira Boon (foto: Florine Nijntjes)