Canadian Red

Canadian Red is een stijlvol cranberrydrankje, gemaakt van puur Canadees cranberrysap. Fonkelend rood, bijzonder van smaak en boordevol antioxidanten.

Cranberrysap is supergezond. Cranberry’s behoren tot de vruchten met het hoogste percentage antioxidanten. Deze helpen het verouderingsproces tegen te gaan. De bioactieve stoffen beschermen de cellen tegen vrije radicalen. Deze leiden tot veroudering en tot ziekten, zoals kanker, hart- en vaatziekten, maar ook tot voortijdige veroudering van de huid. Daarnaast bevatten cranberry’s ook andere stoffen die een positief effect op de gezondheid hebben. Redenen genoeg om regelmatig een glas cranberrysap te drinken.

Canadian Red is licht gezoet, bevat geen toegevoegde geur-, smaak- en kleurstoffen en zit in een luxe glazen flesje met zilveren etiket. Bestel Canadian Red bij de betere restaurants, clubs, (hotel)bars en hotels: ijskoud & puur, of in de mix met bijvoorbeeld vodka.

HBMEO ontwikkelde het concept en merk Canadian Red® en doet de PR & marketing voor dit gezonde premium-sap. Neem voor verkoopinformatie (NL) contact op met 2Food.

www.canadian-red.com


Canadian Red
loading..