Op 8 en 9 mei vond de Independent Hotel Show plaats in de RAI in Amsterdam. Tijdens deze boutique-beurs Nederland waren circa 120 internationale exposanten aanwezig, gespecialiseerd in onder andere design & decor, techniek, slaapcomfort, marketing en verschillende hotel business services.

Eerste editie

De Independent Hotel Show speelt in op de behoeftes van de hedendaagse hotelwereld. De show is bedoeld voor alle bestuurders in het hotelwezen van Nederland, België en Duitsland. Zowel voor hoteleigenaren, general managers, afdelingsmanagers als ook andere invloedrijke hotelspecialisten op het gebied van ICT, design, HR en guest experience.

Hotelkamer van de toekomst

Op de Hotel Vision Stage werden verschillende praktische workshops georganiseerd en zullen paneldiscussies plaatsvinden over actuele en relevante onderwerpen voor de hotelier van nu. HBMEO presenteerde tijdens de Independent Hotel Show de Hotelkamer van de toekomst, deelt de ervaringen van dit ‘living lab’ in Amsterdam en blikt vooruit op de ‘future of hospitality’. Daarnaast verzorgde trend-forecaster Vincent van Dijk een trendtour langs een aantal bijzondere stands.