Create the perfect serve yourself

De aller-nieuwste editie van MiniBarBox is de Bombay Sapphire gin & tonic. Vanaf nu is deze prachtige box verkrijgbaar in hotels, vliegtuigen en slijterijen. Het uitpakken van de box voelt al als een cadeautje en de zomerse smaak van Bombay Sapphire en Fever-Tree tonic maakt het feest compleet.

In een handomdraai maak je deze heerlijke cocktail. Aan boord van een vliegtuig of trein, in een hotelkamer of lekker thuis. Je schenk de gin & tonic in en voegt het bijgeleverde limoentje toe. Ingewikkelder is het niet, smakelijker wordt het ook niet. Zo kun je overal genieten van deze heerlijke drank.

Bombay Sapphire

Gin & Tonic. Met zijn complexe, subtiele tonen en opwekkende eigenschappen voegt Bombay Sapphire gin een nieuwe dimensie toe aan deze tijdloze klassieker. Het geheime recept van Bombay Sapphire dateert al uit 1761. De smaak van deze gin wordt gecreëerd door een unieke combinatie van de beste, met de hand geselecteerde, plantaardige ingrediënten van over de hele wereld. De 10 plantaardige ingrediënten worden in een geperforeerde koperen mand gelegd en tijdens een proces dat Vapor Infusion wordt genoemd, gaat de damp van de spirit omhoog door deze mand. Zo worden de aromatische smaken van de plantaardige ingrediënten op subtiele wijze toegevoegd. Het resultaat is een gin met een heldere, frisse smaak, perfect om mee te experimenteren.

MiniBarBox

Alleen de allerbeste ingrediënten worden  geselecteerd om premium cocktails en mixers met een verbluffende smaak en balans te maken.  Om de ​​ultieme smaaksensatie te ervaren, worden de cocktails gecombineerd met een heerlijke snack en garnering. MiniBarBox is verkrijgbaar bij hotels, op internationale luchthavens, aan boord (treinen, vliegtuigen en cruiseschepen) en in premium slijterijen.

www.minibarbox.com